VAL / CAS

El Fons  Valencià y la Regidoria de Cooperació al Desenvolupament i Migració de l’Ajuntament de València organitzen una jornada al voltant de la cooperació tècnica i municipalista descentralitzada

25 de març de 2022

El Fons Valencià per la Solidaritat i la Regidoria de Cooperació al Desenvolupament i Migracions de l’Ajuntament de València organitzen la jornada formativa “Cooperació tècnica i municipalista descentralitzada: experiències per a l’enfortiment institucional i el desenvolupament sostenible”, la qual té com a objectiu apropar experiències de cooperació per a sensibilitzar i motivar noves participacions en programes de cooperació tècnica dels ajuntaments, des del punt de vista de l’enfortiment institucional i el desenvolupament sostenible. Aquesta acció està emmarcada dins del pla de treball conjunt entre el Fons i l’Ajuntament de València.

La jornada es realitzarà el dimecres 30 de març, d’11.00 h a 13.00 h, de manera virtual mitjançant la plataforma ZOOM. La inscripció prèvia és obligatòria, enviant un correu electrònic a oficina@fonsvalencia.org indicant nom i cognoms, correu electrònic, municipi des del qual es participa i si treballa en algun ajuntament o participa en alguna associació.

Més informació i programa complet en el següent enllaç:

Tornar >
VAL / CAS